Kulkeeko sullakin jo mieli keväässä joululaulujen jälkeen?

27.12.2022
Taakse jää syksy. Syksy, joka piti sisällään paljon. Paljon uutta, inspiroivaa ja hyvää, mutta myös paljon hankalaa ja voimia vievää. On hyvä aika pysähtyä. Hiukan katsella ehkä taaksepäin. Huomata, että myös mieli pyrkii jo eteenpäin.  

 

On tehnyt tosi hyvää rötvätä sohvalla, turinoida rauhassa läheisten kanssa. Napsia vuorotellen kaikkia mahdollisia joulunajan herkkuja. Kelata vanhoja tuttuja tv-sarjoja uusintana, neuloa samalla.
Omaan joulukuuhuni kuului monenlaista musisointia. Nykyinen työni ei ole aivan täyteen ahdettu joululaulujen komppaamista, ja musiikin merkityksen itselleni muuttuu hiljalleen myös jouluun liittyen. Se on ihana juttu! 

Mieli keväässä, blogi hengissä 

Olen huomannut myös mielen askartelevan jo kovaa vauhtia kevään kimpussa! Syksy oli niin vauhdikas,  että osa suunnitelmista piti siirtää eteenpäin.

Kuitenkin olen esimerkiksi saanut pidettyä blogin hengissä. Se on ollut itselle tärkeä juttu tämän vuoden aikana. Enkä ole edes meinannut luovuttaa! Päinvastoin, tuntuu että nyt tämä työ  on vasta alkamassa. Ideoita kirjoittamiseen on paljon, systeemi löytää muotoaan.

Ylipäänsä olen pyrkinyt isommissa asioissa ajattelemaan,  että suunta on tärkein. Että jaksaa ja uskaltaa säännöllisesti ottaa askeleita haluamaansa suuntaan.

Arjen keskellä ei ole  aikaa tehdä täydellistä, eikä kannata murehtia vaikkapa blogin teknisiä murheita, vääriä asetuksia. Tai viimeisimpänä: vahingossa näkyville jääneitä, keskeneräisiä tekstiaihioita. Opettelen suhtautumaan tällaisiin asioina,  joista voin oppia.

Tässä nykyajassa on omaan makuuni kovin paljon vaatimuksia, suorittamista,  kiirettä. Se saa kaipaamaan inhimillisyyttä  aitoutta. Itse ainakin ilahdun huomatessani vaikkapa somessa jotain kotikutoista, näennäisen epätäydellisesti julkaistua.

Ai niin, somesta tuli mieleeni, etten varmaan ole oikein muistanut mainostaa sometilejäni. Kerron siis erityisesti instagramissa kuulumisia: www.instagram.com/saveltuulia 

Käy kurkkaamassa! Ja toki ilahdun kovasti, jos jäät seuraamaan tai joskus heität kommentilla tai viestillä. ❤️ Joskus sain instassa toivetta blogitekstin aiheestakin, tosi mukavaa!

Toivottavasti sulla on mennyt joulun aika hyvin? Onko vuodenvaihteelle suunnitelmia? Vai joko suunnittelet kevään asioita? Niin tai näin, voi hyvin!