Säveltuulian syntymäpäivä..

14.02.2024

... oli tammikuussa! Olen haaveillut jollakin tasolla yrittäjämäisestä työskentelystä jo pitkään. Ja suunnitellut. Yrittäjyyshän voi tarkoittaa monenlaista arkea ja tekemisen tapaa, monesta asiasta riippuen. Omalla kohdallani muutos on kuitenkin kohtuullisen suuri. En ole aiemmin toiminut millään muotoa yrittäjänä. Se on muusikkona toki ihan tuttua, että työnantajia on yhtaikaa useampia.

Oma työtilanteeni on myös ollut viimeiset viisi vuotta hyvin vaihteleva. Olen saanut olla mukana kahdessa superhienossa musiikkihankkeessa. Olen tehnyt töitä, joita ei (vielä!) juurikaan ole edes olemassa. Musiikkihankkeita, jotka keskittyvät erityisesti ikäihmisten ja muistisairaiden musiikilliseen toimintaan. 

Hanketyö on varmaankin aina melko tiivistä, opettavaista ja monipuolista. Nyt on käsillä toisenlainen tilanne, jossa saankin itse suunnitella työtäni hyvin pitkälti. Kevään mittaan siirryn siis pois säännöllisestä palkkatyöstä. Vastuuta, mutta myös vapautta tiedossa siis ihan rutkasti!

Ensimmäisenä alkavat musiikkihetket, joita pidän hoivakodeilla. Niitä onkin sovittuna jo helmikuulta alkaen. On ihana päästä taas tekemään enemmän hoivakodeilla! Jokainen käynti, joka sovitaan, on itselleni valtava ilonaihe. Kiitos jo nyt jokaiselle, joka on lähtenyt kanssani yhteistyöhön.

Hieman myöhemmin keväällä starttaa ainakin yksi, ellei useampikin musiikkihyvinvointiryhmä. Olen superinnoissani näistä! Koko ajan vähintäänkin taustalla on menossa myös pidemmän linjan suunnitelmat. Mutta yritän pitää jalat hyvin tiukasti maassa, ja malttaa ottaa asia kerrallaan. Täältä pääset halutessasi katselemaan, mitä on jo tarjolla.

Ai niin! Jos täällä piipahtelee vanhoja työkavereita lukemassa mun jorinoita, niin kyllä, teen edelleen myös tosi mielelläni kanttorin keikkoja! Saa kysyä niitäkin tekemään. Olen juuri tehnyt puolen vuoden sijaisuuden, joten muistan taas, mistä urut (yleensä) saa käyntiin. Ja nuotitkin löytyy taas. :) Koskaan kun ei tiedä, kuka näitä lukee. Mutta joku lukee, sen olen huomannut! Kiitos siitä, kun käyt täällä, ens kerralla taas sit jotain muita juttuja. Tällä kertaa tällainen tilannepäivitys.

Hyvää ystävänpäivää, voi hyvin!